Inspiration: Køb miljørigtigt design og boligartikler

Hvorfor købe nye masseproducerede designartikler, når du i stedet kan købe unikt og miljørigtigt design af genbrug? Tjek udvalget ud her!

Genbrug er et kraftfuldt statement mod overforbrug og forbrugerisme
En stor årsag til den klimakrise som allerede nu skaber ravage for øjnene af os, er det overforbrug der observeres verden over. Allerede d. 16. marts 2024 havde Danmark brugt sin andel af jordens naturlige ressourcer for 2024. Den kedelige milepæl, som ofte omtales som “Earth Overshoot Day”, var vi et af de første lande der nåede i år. GreenDeals.dk opfordrer læserne til at tænke over deres forbrug, samt indtænke genbrug hvor det er muligt. Det er her virksomheder såsom MR-DESIGN kommer ind i billedet.

MR-DESIGN er miljørigtigt design når det er bedst

Hos MR-DESIGN kan du både købe miljørigtigt designede produkter, såvel som få inspiration til hvordan du selv laver det. Så uanset om du er kreativt anlagt, så er der altså noget at finde på hjemmesiden. Her er et udvalg af de produkter som MR-DESIGN producerer og giver inspiration til:

  • Miljøvenlige stofnet af genbrugsmaterialer
  • Miljørigtige genbrugstasker
  • Bamser af miljøvenlige genbrugsmaterialer
Og meget andet! Nedenfor har vi samlet et lille udvalg af varerne. Klik dig videre og find enten gode tilbud, eller inspiration til selv at komme i gang med det miljøansvarlige genbrugsdesign.

Tilbud: Køb miljøansvarlige tekstiler, økologiske håndklæder og sengetøj

Miljøvenlige quiltede tasker med flotte motiver
Peter Plys taske

Køb quiltede tasker af genbrugsmaterialer: Tjek lige de pivfrække, miljørigtige og ikke mindst unikke quiltede tasker ud. De er ikke til at stå for.

Set til priser fra 150 kroner

Bæredygtige scrunchies, savlesmække med mere

Køb scrunchies, savlesmække med mere: Du finder hele tiden nye genbrugsprodukter hos MR-DESIGN, og lige nu er der blandt andet flotte scrunchies til kvinderne, og savlesmække til børnene at hente.

Set til priser fra 10 kroner

Find flere gode tilbud på miljørigtigt design og boligartikler

MR-DESIGN tilbyder både tilbud på miljørigtigt design, såvel som inspiration til hvordan du selv laver det. Så skru ned for forbruget, genbrug og skån klimaet og miljøet.

Den grønne vinkel

5 gode råd til at forbruge mindre, og dermed skåne klima, miljø og natur

  • Genbrug: Mange af de ting du har stående i dit hjem kan sagtens genbruges. Enten af dig selv, eller måske af andre. Hvis det sidste gør sig gældende, så overvej at donere det til genbrugsbutikker eller lignende.
  • Reparer og pas på dine ting: Hvis du husker at passe på dine forbrugsvarer, så holder de længere. Skulle det ske at de går i stykker, så kan de ofte fikses relativt let. Gør det i stedet for blot at smide dem ud.
  • Overvej dit behov inden du køber: Inden du køber nye forbrugerprodukter, så mærk lige efter en gang ekstra om du reelt har behov for det. Ofte kan det godt vente, eller også har du slet ikke behov for varen.
  • Gå efter miljømærkede kvalitetsprodukter: Når du endelig skal købe nyt, så gå efter miljømærkede kvalitetsprodukter. Det kunne for eksempel være de miljøvenlige økologiske håndklæder vi tidligere har omtalt.
  • Køb genbrugsprodukter og miljørigtigt design: Gå også altid efter produkter af genbrug, ala dem vi har oplistet her på denne side, frem for at købe nye masseproducerede varer.

Skil dig ud fra mængden med det lækre og miljørigtige design

Herfra lyder en stor anbefaling af det flotte og milørigtige design fra MR-DESIGN. Vil du udvise et kraftfuldt og miløansvarligt statement, og samtidig skille dig ud fra mængden via de unikke designs? Så er det produkter fra MR-DESIGN du skal vælge.

Har du spørgsmål til produkterne, eller måske et par inputs om hvordan man forbruger mindre, samt ikke mindst på en miljøansvarlig facon? Så afhold dig endelig ikke fra at kontakte os. Benyt blot kommentarfeltet nedenfor. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *