Køb elcykler billigt: Her er de bedste tilbud

Køb elcykler online og styrk ikke blot din kondition, men gør samtidig en grøn og bæredygtig gerning. Se alle fordele og tilbud her.

Lad os være ærlige og sige det som det er: Danmark er et cykelgalt land. Og ved du hvad? Det er slet ikke så skidt endda! For det at cykle er som bekendt godt for helbredet, og samtidig er det miljø- og klimavenligt. For hvis du dropper bilen på arbejde, og i stedet sætter dig i sadlen, og træder i pedalerne, så udleder du ikke CO2. Så hvorfor ikke komme i gang? Med en elcykel er køreturen ekstra overkommelig, for du får et hjælpende skub fra motoren.

På GreenDeals.dk er vi helt vilde med denne transportform. Lad der ikke være tvivl om det. Derfor har vi her samlet de bedste tilbud på elcykler. Vi giver dig også svar på alle de mest stillede spørgsmål om elcykler og Speed Pedelecs. Så lad os straks komme i gang.

Bemærk: Nøje udvalgte reklamelinks. Priser kan være ændret. Anbefalet af GreenDeals.dk.

De bedste elcykel tilbud (priser på max 17.000 kroner)

Køb elcykler til max 15.000 kroner

Elcykler til max 15.000 kroner

Elcykler til max 15.000 kroner
Bemærk
: Nye tilbud tilføjes jævnligt, og ofte flere gange hver uge. Klik derfor på linket og se om der pt. er elcykler til salg til max 15.000 kroner.

Udvalg af elcykler til max 15.000 kroner

Køb elcykler til max 16.000 kroner

Elcykler til max 16.000 kroner
Bemærk
: Udvalget bliver lidt større når du er villig til at betale op til 16.000 kroner. Nu er det typisk også muligt at finde motorer på op til 500W.

Udvalg af elcykler til max 16.000 kroner

Køb elcykler til max 17.000 kroner

Elcykler til max 17.000 kroner
Bemærk
: Nu er udvalget endnu større. Er du villig til at give dette beløb for din kommende elcykel, så har du gode muligheder for at gøre en god handel.

Udvalg af elcykler til max 17.000 kroner

Se det fulde udvalg af tilbud på elcykler og Speed Pedelecs

KØB BILLIGE ELCYKLER

Elcykler til priser fra 13.999 kroner

Fordele:

 • 365 dages fuld returret
 • Cykler leveres 100% samlet og køreklar
 • 6 års garanti på cykler

Elcykler til priser fra 10.999 kroner

Fordele:

 • 365 dages fuld returret
 • Cykler leveres 100% samlet og køreklar
 • Ofte kun 1-2 dages levering

KØB BILLIGE SPEED PEDELECS

Speed Pedelec cykler til priser fra 22.499 kroner

Fordele:

 • 365 dages fuld returret
 • Cykler leveres 100% samlet og køreklar
 • 6 års garanti på cykler

Den grønne vinkel

Derfor bør du droppe bilen og benytte elcyklen i stedet
De fleste biler i Danmark drives fortsat af fossile brændsler. Det er skidt for klimaet. Og selv om stadig flere elbiler indregistreres, og CO2-udledningen fra nye biler i Danmark blev reduceret med 37% i perioden fra 2019 til 2023, så er en tur på cyklen til hver en tid en langt bedre klimamæssig løsning. Og så er cykelturen jo også godt for dit helbred, ej at forglemme!

Lyt til vores cykelerfaring

Her på GreenDeals.dk er vi vilde med cykler. Denne artikels forfatter observeres selv ofte på landevejene på racercyklen, og andre medlemmer af familien pendler dagligt til arbejde på netop elcykel. Så når vi på denne side anbefaler dig at købe en elcykel, så er det altså konkret viden og erfaring der ligger til grund for anbefalingen.

Vil du oplade din elcykel 100% CO2-neutralt? Så overvej at indhente 3 gratis tilbud på solceller! Klik på billedet og se tilbuddet

Elcykel plus solceller er lig med den ultimative klimaløsning

Din elcykels batteri skal naturligvis fra tid til anden oplades. Hvis du får installeret solceller, så kan du oplade elcykelbatteriet 100% CO2-neutralt. Det er altså attraktivt så det vil noget! Klik derfor på billedet ovenfor, og læs så vores artikel om solcelleanlæg. Du kan også indhente 3 gratis tilbud.

Elcykel FAQ: Det skal du vide før du køber din elcykel

Generelt om elcykler

Hvad er en elcykel?

En elcykel adskiller sig fra almindelige cykler på én helt særlig måde: Den er udstyret med en elektrisk motor, der giver brugeren et skub bagi når det for eksempel går op ad bakker. Motoren drives af et elcykelbatteri.

Hvilken størrelse cykel og hvilken størrelse elcykel skal jeg have?

Du kan sagtens købe din cykel online, for cykelstørrelserne angives i S, M, L og så videre, og ud for hver størrelse kan du se hvilken højde størrelserne refererer til. Er du for eksempel 170-189 cm, så vil en cykelstørrelse L være optimal. Klik dig videre til vores elcykeltilbud, og tjek så størrelsen ud for hver enkel cykel.

Hvordan fungerer en elcykel?

En elcykel fungerer ved at motoren, som typisk er placeret over for- eller baghjulet, aktiveres under kørslen, og dermed hjælper cyklisten med at komme frem. Strømmen til motoren kommer fra et særligt elcykelbatteri. Dette kan typisk afkobles cyklen, hvilket gør det muligt at tage det med sig indenfor hvor det kan oplades.

Motoren registrerer i øvrigt når cyklisten træder i pedalerne, og den finder selv ud af hvor meget assistance den skal tildele cyklisten, baseret på hastighed og den kraft der trædes i pedalerne.

Om batterier og elcykel rækkevidde

Hvor stort et batteri skal jeg have til min elcykel?

Elcykelbatterier er typisk på ca. 300-500W. Jo større batteri du vælger, jo længere rækkevidde får du. Du skal derfor spørge dig selv hvad dit behov er. Har du kun behov for at køre ned om hjørnet for at handle? Så er et batteri på 300W oplagt. Skal du i stedet køre langt, såsom at pendle 10-20 km dagligt på din elcykel? Så vælg i stedet et på 500W eller mere.

Kan jeg købe et ekstra batteri til min elcykel?

Ja, det kan du typisk godt, og også et ekstra ladekabel og andre reservedele. I det hele taget kan elcykelbatterier ofte repareres og fikses, så din elcykel kan potentielt holde i mange år. Det er godt for klimaet.

Hvilken elcykel rækkevidde kan opnås?

De forskellige producenter af elcykelbatterier angiver tal for estimerede rækkevidder. De er vejledende men sikrer dog alligevel et vist overblik. Generelt er rækkevidden for elcykelbatterier på 30-190 km.

I den lavere ende er de små batterier på ca. 300W, og skal du kun opnå en rækkevidde på 30 km, så vil det typisk være hvis du kører aktivt på batteriet nærmest 100% af turen.

I den høje ende er de store batterier på ca. 500W, og skal du opnå en rækkevidde på helt op mod 190 km, så skal du på store dele af strækningen selv træde i pedalerne helt uden assistance.

Generelt kan man sige, at en elcykel rækkevidde på 100 km efterhånden er ret normalt med de fleste batterier. Husk at rækkevidden udvides jo mere du selv aktivt træder i pedalerne.

Fordele ved elcykler

Hvad er fordelen ved at købe en elcykel frem for almindelig cykel?

Her er tre fordele ved at købe en elcykel:

 • Hjælper dig når du pendler langt: Cykler du til daglig på arbejde? Og har du nogle gange svært ved at tage dig sammen til at komme afsted, når det blæser rigtig meget? Så er en elcykel yderst oplagt. Så cykler du stadig, men motoren giver dig assistance på vejen. Turen bliver dermed meget mere behagelig og overkommelig. En elcykel vil for mange pendlere være et reelt alternativ til en bil.
 • Du får motion: Selv om motoren på elcyklen skubber lidt ekstra til bagpå, så er det stadig primært dig selv der træder i pedalerne. Du får derfor stadig masser af motion, og holder dig dermed sund og frisk.
 • En klima- og miljøvenlig transportløsning: På GreenDeals.dk er vi vilde med grønne og bæredygtige løsninger, og det kan man roligt sige at elcykler er! Potentielt kan du cykle 100% CO2-neutralt på en elcykel. Enten hvis den strøm du har opladt din elcykel med er fra 100% vedvarende energi fra det offentlige elnet, eller også hvis du selv har produceret den fra dine egne solceller.

Om Speed Pedelecs

Hvad er Speed Pedelec cykler?

De særlige Speed Pedelec cykler er ekstra hurtige og kraftige elcykler, som kan køre op til 45 kilometer i timen.

Gælder særlige Speed Pedelec regler?

Ja, der er en række regler du skal være opmærksom på:

 • Må ikke køres af børn under 15 år.
 • 15 til 17-årige skal enten have knallertkørekort, eller skal have taget kørekort til bil efter reglerne om kørekort til 17-årige.
 • Er du over 18 år gælder ingen særlige regler.
 • Du skal have tændte lygter på din Speed Pedelec uanset om det er dag eller nat.
 • Du skal altid medbringe gyldig dokumentation for en gældende ansvarsforsikring.
 • Du skal altid køre med cykelhjelm.

Hvem henvender Speed Pedelecs sig til?

Speed Pedelec cykler er særligt oplagte for pendlere der dagligt cykler langt, og som har behov for at komme frem på landevejene hurtigt. Med en hastighed på op til 45 kilometer i timen er du hurtigt fremme på arbejdspladsen.

Hvad er forskellen på en almindelig elcykel og en Speed Pedelec?

Almindelige elcykler kan maksimalt køre op til 25 km i timen med motorkraft, og betegnes dermed som en almindelig cykel. En Speed Pedelec kan derimod køre op til 45 km i timen, og så gør en række regler sig pludselig gældende.

Om økonomi og elcykelpriser

Hvad koster elcykler?

Prisen på de bedste elcykler starter typisk fra omkring 15.000 kroner. Selv om du til tider godt kan finde tilbud på elcykler til under 10.000 kroner, så er det ikke noget vi generelt anbefaler dig at gå efter. For pris og kvalitet hænger i den grad sammen når vi taler om elcykler. Det er vigtigt at byggekvaliteten er i top, samt at elcykelbatteriet og motoren er af ypperste kvalitet. Ellers risikerer du, at din helt nye elcykel går i stykker efter kort tid.

Hvorfor købe cykler online?

Her på siden linker vi til to anerkendte og populære cykelbutikker. På de respektive webshops kan du købe din cykel, elcykel, Speed Pedelec og så videre lige når det passer dig, og din cykel leveres praktisk og sikkert af en dedikeret fragtmand. Så hvis du i forvejen kender din cykelstørrelse, så kan du lige så godt købe din cykel online, frem for at tage forbi din lokale cykelhandler, som ofte har et langt mindre udvalg. Du har i øvrigt altid returret på købte elcykler, så skulle det vise sig at den ikke passer dig som forventet, så får du blot pengene tilbage.

Hvad koster Speed Pedelec cykler?

Prisen for de bedste Speed Pedelec cykler starter typisk omkring 25.000 kroner. Akkurat som med almindelige elcykler gælder det, at du ikke bør gå efter meget billige varianter. De har nemlig en tendens til at være dårligt designet, og du risikerer at de lynhurtigt går i stykker. I sidste ende vil du dermed ikke have sparet nogle penge.

Billige elcykler

Kontakt os hvis du har spørgsmål om elcykler

Rådet herfra er klart: Køb elcykler billigt via vores tilbud her på siden. Fordelene er som nævnt ganske klare. For hvis du vil styrke både klimaet, miljøet og ikke mindst din egen sundhed, så er en elcykel det oplagte grønne valg. Er du i tvivl om noget? Så smid en kommentar efter os i kommentarfeltet nedenfor. Så hører du fra os med et svar så hurtigt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *