Om GreenDeals.dk

Grønne tilbud

GreenDeals.dk er Danmarks grønne tilbudsportal. Her finder du information om, og tilbud på, grønne og bæredygtige løsninger.

Vores målsætning er dels at klæde danskerne bedre på til at forbruge grønnere og mere bæredygtigt, og samtidig sikre adgang til de bedste tilbud. Vi ved nemlig godt, at det ofte er prisen, der er afgørende, når varerne lægges i den digitale indkøbskurv.

Om GreenDeals.dk

Vi dækker et bredt udvalg af serviceydelser og varekategorier

På GreenDeals.dk finder du tilbud på, og anmeldelser af, et bredt udvalg af serviceydelser og varekategorier. Fælles for dem alle er, at de er grønne og bæredygtige, og at du som forbruger bidrager positivt til den grønne omstilling, når du køber dem.

Kategorierne vi dækker tæller blandt andet varmepumper, lavenergivinduer, vegetarkogebøger og mange andre. Nyt indhold tilføjes jævnligt. Det er vores ambition at samtlige tilbud er relevante og brugbare, og at vores artikler er dybdeborende og lærerige.

“Den grønne vinkel”

Undersøgelser viser, at danskerne meget gerne vil forbruge bæredygtigt, men at de samtidig mangler viden om, hvordan de gør det i praksis. Her kommer GreenDeals.dk til undsætning. Vi arbejder nemlig med det koncept vi kalder “den grønne vinkel”. Det betyder, at vi altid detaljeret forklarer, hvordan de services og varer vi omtaler er bæredygtige, og hvordan du ved at købe dem bidrager til den grønne omstilling.

Sådan anmelder vi

Internettet bugner med mere eller mindre ubrugelige “testsider”. Hos GreenDeals.dk er vi ikke interesserede i blot at videregive standardinformationerne fra producenternes hjemmesider. I stedet tilbyder vi dybdeborende, relevant og brugbar information, der rent faktisk gør dig klogere på produkterne. Vores artikler og anmeldelser er korte og kontante. Vi ved nemlig godt, at de fleste af vores læsere ønsker hurtig viden.

Grundig research og konkret erfaring
De serviceydelser og produkter vi anmelder, har vi selv testet og/eller researchet grundigt. Vi tager også ofte udgangspunkt i andre brugeres anmeldelser og erfaringer.

Sådan håndterer vi data

Hvis du er interesseret i hvordan vi håndterer brugerdata, så læs vores disclaimer og privatlivspolitik.

Kontakt os

Du kan altid kontakte GreenDeals.dk hvis du har inputs, idéer eller spørgsmål. Benyt vores kontaktside til formålet. Du kan også skrive til os direkte på info@greendeals.dk.

Samarbejder

Samarbejder
Vi kontaktes jævnligt af virksomheder med ønske om samarbejder. Det er vi som udgangspunkt altid interesseret i, såfremt samarbejdet understøtter og beriger vores indhold, mission og vision. Vi skal altså stå 100% bag virksomheden og dens produkter.

Samarbejdspolitik
Alle samarbejdsartikler og sponsorerede indlæg markeres tydeligt med teksten Annonce for “virksomhedsnavn”.

Kristoffer Lerche-Thomsen

Stifter og indehaver af NEM CSR, Kristoffer Lerche-Thomsen

Holdet bag Greendeals.dk

GreenDeals.dk er en kommerciel hjemmeside som ejes og drives af NEM CSR. Bag NEM CSR står Kristoffer Lerche-Thomsen, som selv nærer en dyb passion for emner som klima, miljø og bæredygtighed, og som formidler med konkret erfaring om emnerne. Han står blandt andet også bag naturhaven.dk, som er Danmarks førende hjemmeside om vilde haver.

Udgiver og ejer

Websitet ejes og publiceres af:

  • GreenDeals.dk, en underafdeling af NEM CSR, CVR 38293249
    Havnsø Tværvej 3
    4840 Nørre Alslev