Indhent 3 tilbud på på hulmursisolering og træf et grønt valg

Vil du styrke indeklimaet og komforten i din bolig? Og samtidig træffe et grønt og bæredygtigt valg? Så indhent 3 tilbud på hulmursisolering her!

Oplever du træk og kuldebroer i din bolig? Og savner du et bedre indeklima? Så er det værd at se på og indhente tilbud på hulmursisolering. Her er der tale om en overraskende lille opgave, som ofte kan ordnes på kun en halv til hel arbejdsdag. Indhent derfor 3 tilbud på hulmursisolering nedenfor. Så kan du let sammenligne priserne, og dermed sikre dig, at du sætter den bedste håndværker på opgaven.

3 gratis tilbud på hulmursisolering

Bestil 3 GRATIS tilbud på hulmursisolering

3byggetilbud logo

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering. Linket fører dig til bestillingssiden, og i ordrefeltet kan du for eksempel skrive “søger tilbud på hulmursisolering”, efterfulgt af oplysninger om din bolig. Nævn for eksempel hvornår din bolig er fra, hvor stor den er samt dens nuværende isoleringsstand. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente isolatører. Lettere bliver det ikke!

Vigtigt tip!: Er du i tvivl om detaljer vedrørende din kommende hulmursisolering, for eksempel hvor godt dit hus er isoleret nu, og hvornår det er bygget? Så følg linket ovenfor til de 3 gratis tilbud, og skriv så i formularen, at du er usikker på disse ting. Så vil du snart høre fra lokale, autoriserede og kompetente isolatører, som sagtens kan danne sig overblikket over det hele, i forbindelse med forundersøgelsen. Netop forundersøgelsen kan du ofte få foretaget ganske gratis, så forhør dig også om dette.

Den grønne vinkel

Derfor er en hulmursisolering et grønt og bæredygtigt valg
Der udledes fortsat en del drivhusgasser i forbindelse med opvarmningen af de danske boliger. El og varme står således for ni procent af danskernes gennemsnitlige udledninger. Ud over at skifte fra f.eks. oliefyr til varmepumpe, så er det også et grønt og bæredygtigt valg at styrke sin boligs isolering, så der er behov for mindre varme. Udskiftning til lavenergivinduer er én løsning, og en anden er uden tvivl hulmursisoleringen.

Overvej også en varmepumpe – her er der tilbud

Når du får hulmursisoleret din bolig, så bliver den meget tættere, og varmen forsvinder ikke længere ud gennem sprækkerne. Det gør en efterfølgende investering i en varmepumpe ekstra oplagt.

Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i markedet af varmepumper. Hvilke skal man vælge? Hvad er COP-værdi? Og hvor finder man de bedste tilbud? Alle disse spørgsmål besvarer vi i vores artikler om varmepumper. Tjek dem ud og tag dermed del i den grønne omstilling.

Klik og se det store tilbudsoverblik over de bedste varmepumper på markedet

Klik og læs vores luft til luft varmepumpe anmeldelse af Panasonic VZ9SKE

FAQ: Læs dette grundigt inden du indhenter 3 tilbud på hulmursisolering

Hvad er hulmursisolering?

Når man hulmursisolerer en bolig, borer man en række huller i facaden, og blæser isoleringsmateriale direkte ind i hulmuren. Man stopper først når hulmuren er fyldt op. Herefter lapper man hullerne igen. En hulmursisolering er således en proces, hvor boligens hule ydervægge isoleres.

 

Kan min bolig hulmursisoleres?

Ja, såfremt din bolig har en ydervæg med hulmur, og at denne ikke allerede er isoleret. De omtalte facader med hulmure begyndte for alvor at blive bygget fra og med 1920’erne, så hvis din bolig er bygget i denne periode, så er det værd at tjekke ud, om din hulmur er isoleret eller ej.

Kan jeg få et gratis hulmurstjek?

Vi kan ikke garantere det, men ja, det er ofte muligt! Selve isoleringstjekket og forundersøgelsen kan du ofte få gratis og uforpligtende. Du kan med fordel angive i bestillingsformularen i toppen af siden, at du “ønsker tilbud på en gratis forundersøgelse inden eventuel endelig hulmursisolering“. Giv det et forsøg!

Hvilken slags isoleringsmateriale skal jeg vælge til min hulmursisolering?

Der har gennem tiderne været benyttet et større udvalg af isoleringsmaterialer til hulmursisolering. I dag fremstår nyere organiske materialer såsom papirisolering som den bedste miljømæssige løsning, frem for de gammeldags oliebaserede isoleringsmaterialer såsom flamingo. Hos GreenDeals.dk anbefaler vi derfor at du benytter papirisolering.

 

Hvilke krav skal min bolig leve op til for at den kan hulmursisoleres?

Ud over at din bolig som nævnt skal have en hulmur, og at den ikke allerede skal være isoleret, så er det endvidere et krav, at din boligs mure, mursten og fuger er i god stand. Er de ikke det, så opdages det ved den omtalte forundersøgelse, og håndværkeren vil komme med et samlet pristilbud for udbedring og hulmursisolering.

 

Fordele ved hulmursisolering

Når du får hulmursisoleret dit hus sikrer du, at det bedre holder på varmen, og at træk og kuldebroer forsvinder. Du sænker dermed varmeregningen, styrker indeklimaet og højner komforten.

Set fra et klimamæssigt perspektiv er der også rene fordele. For da boligens isolering forbedres, falder ressourceforbruget til opvarmning. Hulmursisolering er derfor en grøn og bæredygtig løsning, som passer perfekt til det værdisæt vi praktiserer her på GreenDeals.dk.

Er en forundersøgelse nødvendig før jeg kan hulmursisolere?

Ja. I løbet af en forundersøgelse, som i øvrigt udføres af autoriserede håndværkere med speciale i hulmursisolering, tjekkes det dels om der er tilstrækkeligt hulrum, og samtidig om facaden og muren overhovedet egner sig til en hulmursisolering. Ofte viser det sig ved forundersøgelsen, at enkelte små reparationer skal foretages. Alt dette er som sagt noget du skal have autoriserede folk til at ordne, så bestil 3 gratis tilbud på hulmursisolering i toppen af siden.

Hvordan foregår hulmursisoleringen rent praktisk?

I praksis kommer den autoriserede isolatørvirksomhed forbi din bopæl på den aftalte dato, og der bores herefter en række huller i din facade. En slange føres nu hen til hullerne, og isoleringsmaterialet blæses nu ind. Det fordeles nu i hele hulrummet, og når det er fyldt op lappes hullerne i murværket.

Findes der endnu mere bæredygtige isoleringsmaterialer end papir til hulmursisolering?

I princippet er træfiberisolering, som også kendes under navnet “cellulosefiber”, et endnu mere miljøvenligt materiale. En af løsningerne på klimakrisen er nemlig, at plante en masse træer, som suger CO2 ud af atmosfæren, og i øget omfang benytte træ i alle dele af samfundet. Så længe træet ikke brændes, så er den ophobede CO2 fanget i træet.

En udfordring ved træfiberisolering er dog, at det er en dyrere løsning end papirisolering, og i særdeleshed i forhold til glasuld. Men overvej alligevel løsningen.

Er der ulemper ved hulmursisolering?

I visse huse er hulmursisolering ikke den rette løsning. Det hænder for eksempel til tider, at det indblæste isoleringsmateriale synker sammen, og dermed ikke når helt op til toppen af hulmuren. Sker det, så får man kun delvist glæde af den øgede isolering.

I ældre huse er der endvidere en lille risiko for frostsprængninger i murstenene. Det forekommer hvis murstenene i ydervæggen opsamler fugt, som så fryser, da varmen ikke længere siver ud af boligen, men bliver indenfor. I løbet af din bestilte forundersøgelse bliver der tjekket op på, om din bolig egner sig til hulmursisolering eller ej.

Kigger ud af vindue

Med et gratis tilbud på hulmursisolering kan du snart slappe af i en varm og hyggelig bolig, og se ud på regnen mens du slapper af

Lyt til vores erfaringer

Hos GreenDeals.dk har vi personlig erfaring i energioptimering af vores bolig. Vi har således fået udskiftet vinduer og døre, og har fået installeret både luft til vand og luft til luft varmepumper. Vi har endnu ikke fået foretaget en hulmursisolering, men vi har sat os grundigt ind i emnet, og vi overvejer at få det ordnet. Hver gang vi har fået foretaget boligforbedringer, så er det foretaget ved at indhente 3 gratis tilbud. Vi opfordrer derfor dig til at gøre det samme.

Et spørgsmål om personlig komfort og at bidrage til den grønne omstilling
Vi har selv erfaret hvordan indeklimaet i vores bolig er blevet kraftigt forbedret efter endt udskiftning af vinduer, og vores varmepumper har samtidig styrket komforten. Vi synes også det er vigtigt, at vi alle går forrest i den grønne omstilling. Der er en personlig tilfredshed ved at vide, at opvarmningen af ens bolig foregår hensigtsmæssigt, og at der ikke fyres for gråspurvene. En stærk anbefaling herfra går således på at få hulmursisoleret din bolig, såfremt løsningen er oplagt i forhold til nuværende isoleringsstand og så videre.

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering. Linket fører dig til bestillingssiden, og i ordrefeltet kan du for eksempel skrive “søger tilbud på hulmursisolering”, efterfulgt af oplysninger om din bolig. Nævn for eksempel hvornår din bolig er fra, hvor stor den er samt dens nuværende isoleringsstand. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente montører. Lettere bliver det ikke!

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Er det nu din bolig skal hulmursisoleres? Der er god grund til at komme i gang. Det er til gavn for klimaet og miljøet, og din komfort og privatøkonomi vil også takke dig for det. Du kan i øvrigt kommentere artiklen nedenfor, hvis du har spørgsmål. Vi vender efterfølgende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *