Tilbud på økologiske håndklæder og sengetøj - køb her

Vidste du, at du kan købe økologiske håndklæder og sengetøj som er bæredygtigt certificeret? Se tilbud her, og læs om fordelene.

Produktionsprocessen betyder rent faktisk noget
Når du køber personlige boligartikler, såsom håndklæder og sengetøj, så betyder det rent faktisk noget, hvordan produkterne er produceret. Der kan nemlig potentielt benyttes skadelige kemikalier, og råmaterialerne kan have dårlig genanvendelsespotentiale.

Nultolerance over for greenwashing
GreenDeals.dk forholder sig altid kritisk til certificeringer, og vi undersøger om de fører til reelle miljømæssige og sociale forbedringer. Det er vores generelle opfattelse, at de listede fire certificeringer er overordnet troværdige. GreenDeals.dk har en nultolerance over for greenwashing.

På denne side har vi samlet information om og tilbud på økologiske håndklæder og sengetøj

Produkterne har følgende fire certificeringer:

  • Cradle to Cradle Gold: Garanterer miljøvenlige materialer og en  produktion hvor der tages hensyn til genanvendelsespotentiale, ressourceforbrug og social ansvarlighed.
  • GOTS (Global Organic Textile Standard): Garanterer at alle produkterne her på siden indeholder mindst 95% økologiske fibre.
  • V-Label: Garanterer at alle produkter er 100% veganske. Det betyder dels, at der ikke benyttes materialer af animalsk oprindelse, og at intet er testet på dyr.
  • Fair Wear: Garanterer at der er taget en hel række sociale hensyn til arbejdsforholdene for arbejderne i tekstilindustrien.
Køb økologiske håndklæder og sengetøj
Vi anbefaler derfor de økologiske håndklæder og sengetøj som du finder her på siden. Bemærk: Nøje udvalgte reklamelinks. Priserne kan være ændret. Produkterne er anbefalet af GreenDeals.dk.

Tilbud: Køb miljøansvarlige tekstiler, økologiske håndklæder og sengetøj

Økologiske håndklæder tilbud
Økologiske håndklæder tilbud

Økologiske håndklæder: Bæredygtigt certificerede så du er sikret miljøvenlige tekstiler. Fås i flere forskellige farver.

Set til priser fra 35 kroner

Økologisk sengetøj tilbud

Økologisk sengetøj: Bæredygtigt certificeret så du er sikret miljøvenlige tekstiler. Fås i flere forskellige farver.

Set til priser fra 649 kroner

Find flere gode tilbud på miljøvenlige tekstiler

Denne webshop er anbefalet af GreenDeals.dk. Årsagen er butikkens fine udvalg af miljøvenlige tekstiler, hvor der er taget miljømæssige og sociale hensyn i produktionen.

Den grønne vinkel

Der er god grund til at tænke før man forbruger
Mange boligartikler designes fortsat på måder der forværrer klima- og miljøkrisen. Blandt andet uden hensyntagen til ressourceforbrug, og med skadelige kemikalier. Ofte benyttes der også råmaterialer som er dyrket uden hensyntagen til den lokale natur og biodiversitet. Enkelte producenter benytter sågar endda stadig pels.

Gå derfor efter varer som er mærkede med relevante certificeringer. Blandt andet de fire vi har oplistet her på siden. Overvej også at købe miljørigtigt genbrugsdesign frem for nye masseproducerede varianter.

Dine økologiske håndklæder og dit sengetøj sendes i genbrugsemballage

Når du køber de skønne økologiske håndklæder og det flotte sengetøj ovenfor, så sendes din pakke i genbrugsemballage. Det omtales også som cirkulær emballage. Fordelene ved det er åbenlyse:

  • Lavere ressourceforbrug: Der behøver ikke at blive produceret ny emballage af træ osv.
  • Lavere drivhusgasudslip: Der udledes typisk drivhusgasser ved produktionen af emballage, og det undgås hermed.
  • Lavere CO2-udledninger fra affaldshåndteringen: Da emballagen ikke blot smides ud efter at være brugt én gang undgås det, at det ryger direkte til den lokale affaldshåndtering.
Cirkulær emballage

De lækre økologiske håndklæder er pengene værd

En anbefaling herfra til de lækre økologiske håndklæder, og til det behagelige sengetøj. Bevares, helt 100% at undgå miljøpåvirkninger ved produktion er ren utopi, men kan man købe miljøvenlige tekstiler, hvor der er taget hensyn til klima, miljø og natur, samt vist sociale hensyn til tekstilarbejderne, så bør man gøre det.

Husk i øvrigt at passe godt på dine håndklæder, dit sengetøj og så videre,
så det holder så længe som muligt. Så går der længere imellem at du behøver at købe nyt, og dermed forbruge. Det er god klimastil, og du bidrager dermed aktivt til den grønne omstilling.

Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os endelig. Du finder kommentarfeltet nedenfor, og du er velkommen til at dele din mening. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *