Hvad koster udskiftning af vinduer? Find tilbud her!

Udskiftning af vinduer er et grønt og bæredygtigt valg. Læs hvorfor i denne artikel, og find tilbud så du kan komme i gang.

Har du for nylig købt og installeret en varmepumpe, så er det næste logiske skridt at se på boligens samlede isoleringsstand. For hvis du vil udnytte varmen optimalt, er det naturligvis afgørende, at du ikke “fyrer for gråspurvene”. Du bør i den forbindelse overveje en hulmursisolering, og ofte også udskiftning af vinduer.

Vi har derfor gjort det let for dig. Du skal blot indhente 3 uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer. Vi anbefaler at du gør følgende:

  • 1. Find først ud af hvor mange vinduer du skal have skiftet.
  • 2. Klik så på linket nedenfor.
  • 3. I ordrefeltet beskriver du dit behov. Nævn hvor mange vinduer du skal have udskiftet, samt hvilke typer du ønsker tilbud på. Læs mere om vinduestyper senere i artiklen.
Bemærk: Nøje udvalgt reklamelink. Anbefalet af GreenDeals.dk.

3 gratis tilbud på udskiftning af vinduer

Bestil 3 GRATIS tilbud på montering og udskiftning af vinduer

3byggetilbud logo

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering og udskiftning af vinduer. Linket fører dig til bestillingssiden, og i ordrefeltet kan du for eksempel skrive “søger tilbud på vinduer samt montering og udskiftning”. Nævn hvor mange vinduer du skal have udskiftet, samt hvilke typer du ønsker tilbud på. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente montører. Lettere bliver det ikke!

Vigtigt tip!: Er du i tvivl om hvilke vinduer du skal have? Så følg linket ovenfor til de 3 gratis tilbud, og skriv så i formularen, at du endnu ikke ved hvilke vinduer du ønsker, men at de skal bidrage til at sænke dit energiforbrug. Så vil de autoriserede og kompetente håndværkere se nærmere på dine behov, og I vil sammen kunne finde frem til det rette valg.

Den grønne vinkel

Derfor er udskiftning af vinduer et bæredygtigt valg
En del danske boliger er fortsat udstyret med gamle og utætte vinduer. Det hæmmer energieffektiviteten, og der bruges derfor langt flere ressourcer til opvarmning. Det er skidt for klimaet og miljøet. GreenDeals.dk anbefaler derfor på det kraftigste til, at man får udskiftet de gamle vinduer.

Overvej også at købe en varmepumpe

Når du forbedrer isoleringsstandarden i din bolig, så er en varmepumpe en ekstra god klimamæssig og økonomisk investering. Den ekstra isolering gør nemlig, at den producerede varme ikke fosser ud af sprækkerne. Læs derfor vores artikler om varmepumper. Så bliver du klogere, og du kan på et veloplyst grundlag købe din nye varmepumpe.

Klik og se det store tilbudsoverblik over de bedste varmepumper på markedet

Klik og læs vores luft til luft varmepumpe anmeldelse af Panasonic VZ9SKE

FAQ: Det skal du vide om udskiftning af vinduer, inden du indhenter dit tilbud

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den samlede pris for udskiftning af vinduer varierer, alt afhængig af hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvilken type du ender med at bestille og lignende. En typisk pris for nye energivinduer i træ er ca. 7.500-9.000 kroner pr. vindue.

Hvilke vinduer er bedst?

Der findes overordnet tre typer af vinduer:

  • Gamle vinduer fra før 1950: De er ofte af god håndværksmæssig kvalitet, men de har typisk også behov for et forsatsvindue for at være energieffektive. Så her er der store klimaforbedringer at hente.
  • Nyere vinduer fra 1960 og frem: De omtales ofte som termoruder, og de er sjældent særligt energieffektive. Også her kan du hente klima- og økonomiforbedringer.
  • Nye energivinduer og lavenergivinduer: Dette er de nyeste, mest avancerede og klart mest energieffektive vinduer på markedet. Det er dem du bør gå efter, og de fås som både 2-lags og 3-lags ruder. 3-lags ruderne er de klart mest energieffektive, og med deres øgede isolering bidrager de til at sænke energiforbruget markant, og er derfor det mest bæredygtige valg.

Hvordan undgår jeg punkterede ruder?

Indhent 3 tilbud på udskiftning af vinduer, og beskriv derefter i ordrefeltet, at det for dig er et krav, at håndværkerne installerer såkaldte GS-mærkede ruder. Så er du sikret mod punkterede ruder i 5 eller 10 år.

Skal jeg vælge vinduer af træ, plast eller aluminium?

Før i tiden blev vinduer nærmest kun produceret af træ. I nyere tid, og i særdeleshed siden 1990’erne, er nyere typer dog dukket op. Fordelen ved at benytte plastvinduer er blandt andet, at de er vedligeholdelsesfrie. Du slipper for at male og behandle dem. Kun hængslerne skal i ny og næ smøres. Aluminiumsvinduerne blev i sin tid lanceret, da plastvinduerne i starten havde kosmetiske og holdbarhedsmæssige udfordringer. De er dog løst nu, og i dag fremstår plast- og aluminiumsvinduer derfor som en lige god løsning.

 

Hvor mange vinduer skal jeg skifte?

Ingen siger nødvendigvis, at du behøver at udskifte alle vinduer i din bolig. Ofte er der energibesparelser at hente, hvis blot du udskifter nogle få. Naturligvis helst dem som er i dårligst stand, og som er mest utætte. Sagt med andre ord: En lille bestilling på 1-3 nye vinduer kan ofte være et rigtig grønt og bæredygtigt valg, og du kan ofte spare en del på varmeregningen efterfølgende.

Kan jeg nøjes med et forsatsvindue i stedet for udskiftning af vinduer?

Med et forsatsvindue kan du i princippet godt styrke energieffektiviteten i selv de helt gamle vinduer, og vil du bevare æstetikken fra dem, kan det snildt være en løsning. På GreenDeals.dk anbefaler vi dog klart, at du får “geden barberet”, og får udskiftet vinduerne med helt nye, smarte og energieffektive lavenergivinduer. Kun på den måde sænker du for alvor dit energiforbrug, og det er den klart mest bæredygtige løsning.

Hvad skal jeg gå efter, når jeg køber nye vinduer?

Gå efter vinduer med så lille et varmetab som overhovedet muligt. Vælg samtidig varianter med varm kant. Så er listen mellem glassene af plastkomposit frem for aluminium, og det sænker unægteligt varmetabet en del. Hold også øje med, at vinduet har en høj såkaldt “G-værdi”. En høj G-værdi indikerer, at ruden lader masser af solvarme passere. Det er lig med gratis varme om vinteren.

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer skaber glæde for alle husstandens medlemmer. Inklusiv, naturligvis, de firbenede!

Lyt til vores erfaringer

Hos GreenDeals.dk har vi personlig erfaring i udskiftning af vinduer, såvel som af døre. Vi valgte dengang varianter af plast, og de holder sig som lovet glimrende, og er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie. Processen med at indhente 3 gratis tilbud online var også let og ligetil. Vi fandt det optimalt, at vi kunne sammenligne priser, og vælge og vrage mellem de tilbud vi fik fra lokale håndværkere.

Langt bedre indeklima
Noget vi med det samme lagde mærke til, efter endt montering, var det markant forbedrede indeklima. Væk var trækket, og varmeregningen faldt også øjeblikkeligt. En klar anbefaling lyder således herfra om at få udskiftet vinduer. For klimaets og miljøets skyld, og naturligvis også for at styrke din egen komfort og privatøkonomi.

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering og udskiftning af vinduer. Linket fører dig til bestillingssiden, og i ordrefeltet kan du for eksempel skrive “søger tilbud på vinduer samt montering og udskiftning”. Nævn hvor mange vinduer du skal have udskiftet, samt hvilke typer du ønsker tilbud på. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente montører. Lettere bliver det ikke!

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Har du spørgsmål vedrørende udskiftning af vinduer, vores erfaring med processen og så videre, så kontakt os endelig. Du kan kommentere artiklen nedenfor. Vi vender efterfølgende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *