Grønne tilbud: Køb varmepumper online

Vil du også hoppe med på den grønne bølge, og opvarme din bolig miljøvenligt? Så køb varmepumper online. Vi viser dig de bedste tilbud her!

Overvejer du at købe en varmepumpe? Og ønsker du at udskifte dit gamle, slidte og klimaskadelige oliefyr? Så er du havnet det rette sted! I denne artikel lægger vi nemlig ud med en række tilbud på varmepumper. Efterfølgende ser vi nærmere på de ting du skal vide, når du køber denne varmeløsning. Så lad os straks komme i gang.

Bemærk: Anbefalet fremgangsmåde er som følger:

  • 1. Find og køb en varmepumpe i listen nedenfor
  • 2. Indhent efterfølgende 3 GRATIS tilbud på installation og montering
Bemærk: Nøje udvalgte reklamelinks. Priser kan være ændret. Anbefalet af GreenDeals.dk.

De bedste varmepumpe tilbud

2 tilbud: De bedste, mest effektive og dermed dyreste luft til luft varmepumper på markedet netop nu

Model: Panasonic VZ9SKE.
Komplet split system (ude- og indedel)
SCOP: 6,2 (jo højere tal, jo mere energieffektiv)
Opvarmer: 141-195 m2
Energiklasse: A+++
Kommentar: En af de absolut bedste luft til luft varmepumper på markedet. Kvalitet så det basker!

Set til 19.018,91 kroner

Model: Panasonic HZ25ZKE.
Komplet split system (ude- og indedel)
SCOP: 5,3 (jo højere tal, jo mere energieffektiv)
Opvarmer: 136-187 m2
Energiklasse: A+++
Kommentar: Også en rigtig topmodel. Lidt billigere, og der er indbygget Wifi-modul.

Set til 11.282,75 kroner

Uanset hvilken varmepumpe du køber, så husk at bestille 3 GRATIS tilbud på monteringen og installationen

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på installation og montering af varmepumpe. Køb varmepumpen først, og indtast så i ordrefeltet, at du “søger tilbud på installation af ny luft til luft varmepumpe”. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente montører. Lettere bliver det ikke!

2 tilbud: De bedste prisvenlige og dermed billige luft til luft varmepumper på markedet netop nu

Model: Panasonic CZ25ZKE 
Komplet split system (ude- og indedel)
SCOP: 4,3 (jo højere tal, jo mere energieffektiv)
Opvarmer: 94-130 m2
Energiklasse: A+
Kommentar: Ganske glimrende varmepumpe til mellemstørrelse boliger.

Set til 7.450,20 kroner

Model: Caeli C-25
Komplet split system (ude- og indedel)
SCOP: 4,0 (jo højere tal, jo mere energieffektiv)
Opvarmer: 69-95 m2
Energiklasse: A++
Kommentar: Glimrende til mindre huse, lejligheder, garager og lignende.

Set til 4.596,25 kroner

Få hurtig adgang til det fulde udvalg af varmepumpe tilbud

Varmepumper til priser fra 4.253 kroner

Varmepumper til priser fra 1.549,25 kroner

Varmepumper til priser fra 4.686 kroner

Vigtigt tip!: Er du i tvivl om hvilken varmepumpe du vil købe? Så følg linket ovenfor til de 3 gratis tilbud, og skriv så i formularen at du “søger tilbud på både valg og køb af, samt installation af ny luft til luft varmepumpe”. Håndværkerne du får tilbud fra sælger typisk selv varmepumper, og endda til gode priser. De vil også kunne vejlede dig i hvilken type der vil passe din bolig bedst.

Den grønne vinkel

Derfor er varmepumper en bæredygtig løsning
Varmepumper er fremtidens bæredygtige energiløsning. De udnytter nemlig energien fra luft, vand eller jord ekstremt effektivt til opvarmning af boliger. I takt med at elproduktionen bliver stadig mere CO2-neutral, fremstår varmepumper som det ideelle valg i forhold til de gammeldags varmekilder som olie- og gasfyr. Derfor: Køb varmepumper til din bolig allerede i dag.

Anmeldelser og konkret varmepumpe erfaring

GreenDeals.dk har også lanceret et par konkrete varmepumpe anmeldelser. Her på redaktionen har vi nemlig indgående erfaring med både luft til vand og luft til luft varmepumper. Mange danskere søger specifikt efter brugbar og reel varmepumpe erfaring, og den kan du altså få her. Vi har blandt andet rigeligt med Panasonic varmepumpe erfaring, og vi deler med glæde ud af den!

Klik og læs vores luft til luft varmepumpe anmeldelse af Panasonic VZ9SKE

Klik og læs vores varmepumpe erfaringer, specifikt med luft til vand varmepumper

Varmepumpe FAQ: Læs og bliv klogere inden du køber din varmepumpe

Hvordan fungerer varmepumper, og hvorfor er de mere miljøvenlige?

Sagt på en meget enkel måde, så fungerer varmepumper nærmest som et omvendt køleskab. Varmepumpen udnytter nemlig via en køle- og kompressionsproces energien fra den kolde udeluft, og sikrer varm luft til opvarmning af indendørs rum i den anden ende. Det er langt mere energieffektivt i forhold til gammeldags elradiatorer.

Hvad er COP-værdi, og hvorfor er det vigtigt at holde øje med når jeg køber varmepumpe?

Når du køber varmepumpe, skal du holde øje med den såkaldte COP-værdi. COP står for Coefficient of Performance og angiver hvor effektiv en varmepumpe er til at producere varme i forhold til den tilførte energi. Lad os tage et eksempel: Hvis du køber en varmepumpe med en COP på f.eks. 5, så producerer den altså 5 gange så meget varme som den tilførte energi.

Regneeksempel
:
Med en elradiator produceres der 1 kWh energi for hver 1 kWh el der bruges. For en varmepumpe med en COP-værdi på 5 produceres der 5 kWh energi for hver 1 kWh el der bruges. Effektiviteten er altså markant højere.

 

Skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe?

Det hedder sig ofte, at luft til vand varmepumper er det ideelle valg til helårsboliger, og der er da også en vis sandhed i det. Fordelen ved denne løsning er nemlig, at varmepumpen producerer både varmt forbrugsvand, såvel som varme til radiatorerne. Så hvis du allerede i dag har en etableret radiator- eller gulvvarmebaseret varmeløsning, så er en konvertering til en luft til vand varmepumpe oplagt.

Luft til luft varmepumper kan dog også sagtens gå an. Selv i helårsboliger. Det har vi blandt andet set nærmere på i vores anmeldelse af Panasonic VZ9SKE varmepumpen. Så længe din bolig er fornuftigt isoleret, så kan én eller flere luft til luft varmepumper snildt opvarme en helårsbolig. Her opvarmes dit brugsvand dog ikke med varmepumpen. I stedet opvarmer de fleste varmtvandsbeholdere vandet via den indbyggede elpatron.

Kan en varmepumpe køle og bruges som aircondition?

Ja, og det er endnu en fordel ved at få installeret en luft til luft varmepumpe. Om sommeren kan du benytte pumpens airconditionfunktion, og dermed køle din bolig.

Hvor meget sparer man med en varmepumpe?

Der findes intet endeligt facit for, hvor meget man sparer ved at skifte til varmepumper. Det afhænger nemlig af ens nuværende varmeinstallation, boligens isolering og så videre. Som COP-værdieksemplet ovenfor dog illustrerer, vil det ofte være muligt at spare 15.000-20.000 kroner pr. år, hvis man skifter fra ren elvarme via elradiatorer til luft til luft varmepumper.

Hvordan får jeg bedst udnyttet varmen fra min varmepumpe?

Hvis du vælger at få installeret en luft til luft varmepumpe, så er det afgørende, at den placeres korrekt. Den varme luft skal kunne cirkulere rundt og varme alle rum op. Har du en større bolig i flere plan, så er det ofte nødvendigt enten at købe en varmepumpe med flere indedele, eller købe en varmepumpe til hver etage.

Det er også afgørende, at dit hus er velisoleret. Med udskiftning af vinduer, samt med en hulmursisolering af din bolig er du godt på vej.

Hvor stor en varmepumpe skal jeg have?

Luft til luft varmepumpers kapacitet måles i kW, og du bør kalkulere med at de bruger 40-55 watt pr. m2, alt afhængig af husets isoleringsstand. Hvis vi for eksempel tager den populære Panasonic VZ9SKE varmepumpe, så har den med sine 7,8 kW rigelig kapacitet til at opvarme 141-195 m2. Følg vores links til diverse webshops i toppen af artiklen, og se så kapaciteten ud for hver enkelt varmepumpe.

Hvad koster varmepumper?

  • Luft til luft: Fås til priser helt ned til 4-5.000 kroner og op til 20-25.000 kroner. Jo dyrere, jo mere effektive er de til at opvarme større boliger. De billige kan sagtens gå an til små boliger, lejligheder, garager osv.
  • Luft til vand: Fra 50-75.000 kroner i den lave ende, til op mod 100-150.000 kroner i den dyre ende.
  • Jordvarme: Priserne går fra 100-200.000 kroner. Dyrere løsning på grund af nedgravning af slanger etc.

Fordele og ulemper ved varmepumper

Her er en række fordele ved varmepumper:

  • Er energieffektive: De er langt mere energieffektive, og dermed også et grønnere og mere bæredygtigt valg. 
  • Billige i drift: De er typisk langt billigere i drift i forhold til elradiatorer, oliefyr og naturgasfyr. Dermed er det også et økonomisk bedre valg. 
  • Driftsikre og med lav vedligeholdelse: Du slipper for at gøre træpillefyret rent, og behøver derfor ikke at bekymre dig om aske og sod. Varmepumper er også yderst driftsikre, og skal i udgangspunktet kun tilses i ny og næ for at sikre at kølemidlet fungerer som det skal.
Og her er så en række ulemper ved varmepumper:
  • Udedelen kan støje: Varmepumpens udedel kan i perioder støje en smule. I særdeleshed når det bliver rigtig koldt, og den derfor kommer på overarbejde. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at udedelen skal placeres mindst 3-4 meter fra skel for at overholde gældende støjregler. 
  • Huset skal være velisoleret: Hvis du skal have optimalt udnyttet din varmepumpe, så skal din bolig også være forholdsvis velisoleret. Det er de fleste danske boliger dog også. Hvis du har radiatorer i din bolig, og konverterer til luft til vand varmepumpe, så kan det endvidere blive nødvendigt at udvide kapaciteten på radiatorerne, da fremløbstemperaturen er en smule lavere end ved for eksempel træpillefyr. 
  • Er endnu ikke 100% CO2-neutralt: En del af den strøm vi bruger, er fortsat baseret på fossile brændstoffer, men mængden af CO2-neutralt strøm fra særligt vindmøller og solceller stiger dog konstant. I 2022 var andelen af el fra vind og sol på hele 59,3 procent af det samlede danske elforbrug. Allerede nu er varmepumper derfor en langt mere bæredygtig løsning i forhold til olie- og naturgas.

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på installation og montering af varmepumpe. Køb varmepumpen først, og indtast så i ordrefeltet, at du “søger tilbud på installation af ny luft til luft varmepumpe”. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente montører. Lettere bliver det ikke!

Kontakt os hvis du har spørgsmål!

Køb varmepumper online allerede i dag. Det er en på alle fronter god beslutning. For klimaets, din pengepungs og din komforts skyld. Overvej i øvrigt også at få installeret et solcelleanlæg, så du selv kan producere elektricitet til din varmepumpe. Lad dig inspirere af vores artikel om solceller der er bedst i test.

Vi satser benhårdt på, at vores mange varmepumpe tilbud, samt ikke mindst vores konkrete varmepumpe erfaring, er noget du kan bruge aktivt, til når du skal købe din varmepumpe. Hvis du er i tvivl om det mindste, så kast en kommentar efter os nedenfor. Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *