Køb varmepumpeskjuler – her er tilbud og fordele

At købe en varmepumpe, er et grønt og bæredygtigt valg. Vil du dog skjule udedelen? Så køb en varmepumpeskjuler. Her er de bedste tilbud.

På GreenDeals.dk arbejder vi dagligt for at sikre danskerne adgang til de bedste tilbud på grønne og bæredygtige produkter. Det skal med andre ord være lettere at tage del i den grønne omstilling. De populære varmepumper er i den forbindelse relevante. De sikrer nemlig klimavenlig opvarmning til de danske boliger.

Det er dog langt fra alle, der synes om varmepumpernes udseende. I særdeleshed ikke deres udedele. Med en varmepumpeskjuler kan den udfordring dog fikses. Vi ser derfor nu nærmere på de bedste tilbud på varmepumpeskjulere. Efterfølgende besvarer vi de oftest stillede spørgsmål. Så lad os komme i gang!

Køb varmepumpeskjuler

Hvis det er beskyttelse og skjul af din varmepumpes udedel du søger, så er du havnet det rette sted. Køb varmepumpeskjuler nu

Køb varmepumpeskjuler – her er de bedste tilbud

Hvis du endnu ikke har købt en varmepumpe, så find varmepumpetilbud her. Har du behov for en konkret købsanbefaling? Så overvej den populære Panasonic VZ9SKE, som snildt kan opvarme en helårsbolig.

Her følger vores anbefalinger til de bedste varmepumpeskjulere på markedet. Bemærk: Nøje udvalgte reklamelinks. Priser kan være ændret. Anbefalet af GreenDeals.dk.

Se de stærke tilbud på varmepumpeskjulere her. Bemærk: Er du i tvivl om størrelsen? Så læs informationen om størrelser i vores FAQ-sektion nederst i artiklen.

Beskrivelse: Træskjuler til de mest populære varmepumper fra blandt andet Panasonic og Haier.

Mål: H 74,6 x B 105 x D 55 cm.

Set til 2.313,75 kroner

Beskrivelse: Varmepumpeskjuler i sort metal. Er du mere til metal end træ, så er denne et godt bud.

Mål: H 78,5 x B 100 x D 50 cm.

Set til 2.688,75 kroner

Beskrivelse: Varmepumpeskjuler til alle de mest populære Panasonic varmepumper.

Mål: H 104 x B 105,5 x D 52 cm.

Set til 2.714 kroner

Køb varmepumpeskjuler billigt her – gennemgå selv tilbuddene

Køb billige varmepumpeskjulere. Stort udvalg. Denne webshop er kraftigt anbefalet af GreenDeals.dk. ⭐⭐⭐ 

Set til priser fra 678,75 kroner

Også et stort udvalg af blandt andet træskjulere og varmepumpeskjulere i metal her.

Set til priser fra 1.655 kroner

Til dig der endnu ikke har købt varmepumpe: Husk at få den installeret og monteret korrekt!

Husk at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på installation og montering af varmepumpe. Køb en varmepumpe og indtast så i ordrefeltet at du “søger tilbud på installation af ny luft til luft varmepumpe”. Har du endnu ikke købt varmepumpe? Så kan du også notere, at du søger tilbud på varmepumper via montøren. Skriv hvor i boligen varmepumpen skal stå. Så hører du snart fra tre lokale og kompetente montører. Lettere bliver det ikke!

Varmepumpeskjuler FAQ: Her er alt du skal vide inden du køber

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål om varmepumpeskjulere her, samt besvaret dem.

Hvad er en varmepumpeskjuler?

En varmepumpeskjuler er en specialdesignet kasse, som stilles rundt om varmepumpens udedel. Funktionen ved den er primært at skjule udedelen, som mange ofte finder grim og utiltalende. Samtidig fungerer den dog også til at beskytte udedelen mod regn, sne og slud.

Er en varmepumpeskjuler strengt nødvendig?

Egentlig ikke. De nyeste varmepumper på markedet er designet så de ikke ruster i de første mange år. Derfor gør det ikke så meget, at udedelen udsættes for sne, slud og regn. En vis ekstra beskyttelse opnås dog, og det bør man ikke snyde sig selv for, hvis man alligevel ønsker at styrke æstetikken via en varmepumpeskjuler.

Hvor stor skal min varmepumpeskjuler være?

Din varmepumpeskjuler skal naturligvis være stor nok til at kunne rumme din varmepumpes udedel. Som standard kan det konstateres, at langt de fleste varmepumpeskjulere er store nok til stort set alle modeller. Som et eksempel kan det nævnes, at den yderst populære og effektive Panasonic VZ9SKE er 29,5 cm høj, 89 cm bred og 37,5 cm dyb. Du kan se mål for hver enkelt varmepumpe i tilbuddene i toppen af artiklen.

Hvilke fordele er der ved varmepumpeskjulere?

Den primære fordel er som nævnt den, at varmepumpens udedel bliver skjult. Så hvis man ikke bryder sig om udedelens udseende, så kan man i stedet få en flot boks af træ installeret, som de fleste ofte vil finde æstetisk tiltalende.

En anden fordel er, at sne, slud og regn ikke i samme omfang rammer udedelen. I princippet vil dette kunne forlænge levetiden for varmepumpens udedel, da der går længere tid før den ruster.

Hæmmer varmepumpeskjulere varmepumpers effekt?

Hvis du køber varmepumpeskjulere med tilstrækkelig udluftning mellem lamellerne, så påvirkes varmepumpens effekt ikke negativt. Det er ekstremt vigtigt at hullerne mellem lamellerne er brede nok til at der fortsat er rigelig adgang til den kolde udeluft. Det er trods alt den som udedelen bruger til at skabe den varme indeluft.

Og således har du altså vores guide. Køb varmepumpeskjuler hvis du ønsker at styrke æstetikken, ved at skjule udedelen. Vær dog samtidig opmærksom på, at varmepumpeskjulerens lameller skal være brede nok til at sikre rigelig udluftning. Ellers risikerer du at hæmme effektiviteten for varmepumpens udedel.

Her på falderebet anbefaler vi, at du tjekker alle vores varmepumpeerfaringer og artikler ud. Så kan du blive klogere på valg af varmepumpe etc. Smid i øvrigt også gerne en kommentar nedenfor. Alle spørgsmål besvares hurtigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *